Violențe la primăria Singureni

Violențe la primăria Singureni

Primarul PSD îl agresează pe contracandidatul PNL, sub ochii pasivi ai Poliției

 Ieri, comuna Singureni din jud. Giurgiu, a fost zguduită de un scandal ce a avut loc chiar la Primărie. Protagonistul scenelor de violență este chiar primarul Marian Pătuleanu. Într-o demonstrație de lipsă de respect și abuz de putere, cel mai probabil, de supărare că are un contracandidat la alegerile locale, primarul Pătuleanu a ales să-și manifeste furia fizică față de candidatul PNL la alegerile locale din Singureni, arhitectul Florin Zincă, și el, fiu al satului.

Potrivit informațiilor obținute exclusiv de echipa noastră de investigație, Florin Zincă mers …

Și-a prins Gâgă deștele în Facebook!

Și-a prins Gâgă deștele în Facebook!

Ce făcuși, domn primar? Ți-ai încurcat degetele între conturile de facebook?

Cu un tupeu greu de imaginat chiar și pentru un om politic, Nicolae Barbu continuă să jignească giurgiu­venii bănuindu-i de memorie scurtă.

Deci, ca și când usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, Barbu se trezește ca o ”Afrodită” din spuma mării și ne spune că tinerii giurgiuveni au nevoie de, țineți-vă bine, un bazin de înot!

Serios, monșer? Le faci tu bazin de înot? Altul…funcțional? Păi, cu ăla nefuncțional ce facem, că ai băgat 4,5 milioane de lei într-o măgăoaie care stă degeaba de 5 ani …

Afacerea „incineratorul”

 

Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor.

Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație în care s-a vrut construirea incineratorului, am analizat documente, am vorbit cu oamenii și am aflat lucruri grave.

Ce este cel mai grav, e că printre cei care se află în spatele afacerii sunt chiar personaje locale, oameni importanți fără a căror complicitate nu se putea realiza o astfel de investiție catastrofală pentru orașul nostru.

Cine …

PSD Giurgiu minte cetatenii cu promisiuni imposibil de realizat!

 

Inspirați, probabil, din lamentarea candidatului AUR Giurgiu la fotoliul de primar, Bogdan Bratu (apropo, cel care încă ne amăgește că va face publice diplomele de studii), care vrea, nici mai mult, nici mai puțin, decât rețea de apă, canalizare și gaze naturale la hotelul propriu, aflat în zona Vămii Giurgiu, o serie de membri ai PSD Giur­giu – cotizanți sau simpa­ti­zanți – umblă cu tabele prin blocu­rile unde locuiesc, strângând semnături.

Până aici, nimic nelalocul lui. Doar că si­tuația ce ne-a fost adusă la cunoștință de mai mulți cetățeni ai municipiului nu este tocmai ortodoxă. Sub pertextul că semnă­turile și da­tele …

Giurgiuvenii nu vor să locuiască într-o groapă de deşeuri periculoase

 

Giurgiu se află în continuare la un pas de a avea în imediata veci­nă­tate un incinerator de deşeuri periculoase. Când spun imediata vecină­tate, înseamnă mai puţin de 500 de metri de prima casă locuită. Singura frână care mai stă în calea acestei veritabile bombe ecologice, care stârneşte panică nu numai în Giurgiu, ci şi peste Dunăre, la Ruse este o hotărâre de Consiliu local. Ea poate însă fi atacată în instanţă, iar finalul unui ast­fel de proces, evident, nu poate fi prevăzut. Nu au contat nici protestele giurgiu­ve­ni­lor, nici întâmpinările făcute de oficialii bulgari, inclusiv la Ministerul Mediului din România. 

Edilul …

Toma PETCU – PNL Candidat pentru președinția Consiliului Județean Giurgiu

 

Aflat la al doilea mandat de parlamentar, liberalul Toma Petcu este unul dintre cei mai apreciați poli­ticieni locali, în special în rândul primarilor de comună din județ. 

După mandatul de deputat din legislatura 2016 – 2020, Toma Petcu ocupă, de patru ani, scaunul de senator PNL Giurgiu. 

În primul mandat, activitatea lui Toma Petcu a însemnat, succint: membru încomi­sia pentru industrii și servicii, în comisia pentru tehnologia informației și comunica­țiilor (președinte al subcomisiei pentru spațiu), și în comisia pentru mediu și echilibru ecologic (președinte). 

Cu 11 luări de cuvânt la 11 puncte de sumar în tot atâtea ședințe, și cu 62 de pro­puneri …

Marian MINA – candidat PSD la președinția Consiliului Județean Giurgiu

 

„Până la urmă, oamenii te ţin minte în funcţie de ce ai făcut pentru ei”

 

Marian Mina a mai ocupat scaunul de președinte CJ Giurgiu în mandatul 2016 – 2020. După mandatul de președinte al Consiliului Județean, în care mulți dintre giurgiuveni se plângeau de faptul că a fost singurul președinte ce și-a „angajat” pază proprie la intrarea în biroul său, Marian Mina a reușit să acceadă ca deputat de Giurgiu pe listele PSD. 

În cei patru ani de mandat, acesta a avut un număr de 26 de luări de cuvân – la tot atâtea puncte de sumar în 26 de ședințe. …

Beche, măscăriciul impostor aruncat de Mina în cursa pentru Primărie

 

Bogdan Bratu, zis Beche,  candidatul AUR la Primă­ria Giurgiu este cea mai mare rușine și jignire adusă giurgiuvenilor vreodată de un partid politic.

Dacă, de obicei, candidații întră ”mielușei” în Primărie, transfor­mân­du-se, ulterior, în ”lupi” penali, mân­jiți până la coate,  măscăriciul ăsta ar intra direct penal!

Băiat de bani gata, (învățat cu nărav de pe vremea când tată-său făcea afaceri dubioase cu Lucian Iliescu) Beche cel mic se visa și el mare șef pe undeva, cu salarii nesimțite ca la stat, că în afaceri e greu, trebuie să muncești.

Dar cum să fii, că-ți trebuie diplomă, iar tu nu ai! Ce faci atunci? …

Liliana CIOBANU (PUSL) „Eu nu am contracandidați!”

 

 

Suntem la o distanță de 34 de ani de la momentul naș­terii democrației românești și cred că poporul român a ajuns la maturitatea politico-electorală nece­sară pentru a înțelege ce e bine și ce nu, ce ne este de folos și ce nu trebuie să mai repetăm.

Candidez pentru funcția de Primar al municipiului Giurgiu pentru că acesta este momentul de cotitură al întregii umanități și pentru că acum este nevoie mai mult ca niciodată de echilibru, de conștien­tizare și de profesionalism! Nu mai avem timp nici pentru experimente, nici pentru interese personale, nici pentru teatru de dragul puterii!

Eu, Liliana Ciobanu, vin …

Nicolae BARBU – candidat PSD pentru Primăria Giurgiu: „Vreau să continui ceea ce am lăsat acum patru ani și nu s-a concretizat”

 

 

După o pauză de patru ani, și după ce s-a răzgândit în mai multe pri­vințe – de la re­venirea în PSD, alături de Marian Mina, pe care odinioară îl considera „to­xic”, până la a candida pentru Pri­măria Giur­giu, Nicolae Barbu s-a înscris în compe­tiția electorală 2024, fiind unul dintre preten­denții la fotoliul de primar. 

Conform afirmațiilor sale, în anii celui de-al doilea mandat, programul de administrare a avut un nume în­drăzneț: Giurgiu pentru o dezvol­tare durabilă integrată”. 

Au fost depuse proiecte cu fi­nan­țare euro­peană, națională și locală, a căror valoare tota­lă depă­șește 120 milioane euro, din care peste 100 de milioane – …