Iuda din politica giurgiuveană

Iuda din politica giurgiuveană

Perindat pe la PNL, la PSD și, în ultim moment, la AUR, aici în postura de doritor de scaun de primar al municipiului Giurgiu, Bogdan (Beche) Bratu, cel care nici acum nu și-a făcut publice diplomele de studii, dovedește că, atunci când nu mai are niciun interes sau nimic de câștigat de pe urma cuiva, ajunge să îl vândă…pe mai nimic!

O asemenea dovadă este o discuție a acestuia care ne-a parvenit recent, discuție în care îi jignește în fel și chip pe mentorii săi social-democrați (Marian Mina și Niculae Bădălău). De la „dezvăluiri” conform cărora Elena Dinu …

Ei sunt artizanii: Spaga de 400 mii euro

Afacerea ”incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni importanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și  viața giurgiuvenilor.

Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație în care s-a vrut construirea incineratorului, am analizat documente, am vorbit cu oamenii și am aflat lucruri garave.

Cel mai grav, este faptul ca în spatele afacerii sunt  persoane locale, oameni importanți, fără   complicitatea acestora nu se putea realiza o astfel de investiție catastrofală pentru orașul nostru.

Cine sunt? Îi cunoașteți dar nu-i bănuiți pentru că vă …

NICOLAE BARBU UITĂ UN LUCRU

NICOLAE BARBU UITĂ UN LUCRU: CA SĂ MINȚI CREDIBIL, TREBUIE SĂ FII DEȘTEPT ȘI SĂ AI ȚINERE DE MINTE!

 

Candidat la Primărie, Nicolae Barbu își plătește materialele electorale cu bani la negru

Deși avem o pleiadă de candidați la Primărie, în care face fiecare cum știe mai bine campanie, niciunul nu-și dorește cu atâta disperare să câștige, ca Nicolae Barbu.

Poate vă întrebați de ce? Îl mână dragostea de giurgiuveni? E dornic să-și continue ”proiectele” alea care s-au ”dărâmat” în urma lui ca niște castele de nisip?

A rămas fără bani? Are promisiuni de îndeplinit?

Vedeți, când vine vorba de Barbu, totul este posibil, fiindcă …

Bogdan Bratu la un pas de puscarie


Bogdan Bratu la un pas de puscarie 

Un nou dosar penal deschis la DNA Pitești

Epopeea lui Bogdan Bratu beneficiază, însă, și de un al doilea episod. Cu DNA de data asta. În ianuarie anul acesta, procurorii anticorupție au fost sesizați de existența unui prejudiciu de 4,45 milioane de lei la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova.

Dosarul, deschis la DNA Pitești, vizează contracte de lucrări acordate fără licitație și supraevaluate. Și de pe vremea fostului director al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, gaură cauzată, se pare, de abuzul în serviciu motivat de șpagă.

În cauză au fost demarate cercetări cu privire la …

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024. 

Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători. 

Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costul vieții este uriaș, nu scade deloc. Interesul de a rezolva problemele este invers proporțional. De fapt, nu au soluții, ci doar dorința de a ajunge la putere.  

Ce interes ar avea să vorbească despre faptul că, zilnic,  mii de mașini intră și ies din Giurgiu transformându-l într-un oraș murdar …

Tineretul PSD i-au pus gând rău lui Cimitir, aceștia îl vor duce la Tulcea cu forța pe 9 iunie!

PAMFLET

După ce i-a supărat pe vecinii noștri bulgarii din Ruse cu acel incinerator pe care-l dorește construit la Giurgiu și nu doar pe ei, iată că tineretul PSD i-au pus gând rău lui Cimitir, aceștia îl vor duce la Tulcea cu forța pe 9 iunie!

O doamnă din Giurgiu care lucrează ca menajeră la casa lui Barbu Cimitir, spune ca acesta doarme noaptea îmbrăcat în costum și cu eșarfa tricoloră de primar, fixată în jurul gâtului.

 Barbule, nu ție frică că te spânzuri accidental?

Măi Barbule, noi te știm că ești zgârcit, calic, dar nu te credeam  și cretin! 

Cum naiba să dormi îmbrăcat …

Cum i-a mințit Nicolae Barbu pe giurgiuveni preț de două mandate

Cum i-a mințit Nicolae Barbu pe giurgiuveni preț de două mandate

 

În 2012, când giurgiuvenii l-au ales primar pe Barbu cu un număr impresionant de voturi, au făcut-o pentru că se simțeau sufocați de administrația condusă de Lucian Iliescu, de modul dictatorial în care erau tratați locuitorii și de derapajele create de puterea deținută prea mult timp.

Dar Iliescu i-a lăsat ”moștenire” un oraș cât de cât sistematizat, curat, cartiere scoase la lumină după ani de noroaie, trotuare refăcute, parcuri îngrijite.

Singurele lucruri importante rămase în Giurgiu după cele două mandate ale lui Barbu sunt: un cimitir nou (al lui), un hotel nou …

Alegeri Giurgiu, anul de gratie 2024

ATAC la PERSOANA, este ziar cu adevarat liber, neimplicat politic. Consecintele implicarii presei, de orice gen, in campaniile pentru alegeri locale si nu numai, creaza mari deservicii alegatorilor. Mai exacat, decidentii asa zisei prese libere, bat palma cu candidatii si in schimbul unor contracte, transmit mesajele acestora catre alegator. Prin mesajele comandate, scrise si transmise de presa, alegatorul este indemnat sa voteze un anumit candidat al unui partid. Cealalta parte a presei, recomanda alt candidat de la alt partid. Si de aici incepe MANIPULAREA si DEZINFORMAREA ALEGATORULUI. …