Omenia politistilor

Sorina Moțățăianu și Florin Lazăr, doi polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Călărași, l-au vizitat, în cursul zilei de azi, pe Florin, un băiat necăjit, care învață la lumina unui opaiț.

Tot ce-și dorește acesta este să devină fotbalist. Nu la fel de bun precum Messi. Dar cât să-l întreacă pe celălalt Florin. Florinel Coman. 

Încă de la colinde, strânge fiecare bănuț pentru a-și cumpăra un rând de echipament.

Cei doi polițiști au aflat despre necazurile acestuia în timpul unei acțiuni specifice, care s-a desfășurat și pe raza satul Dor Mărunt, din județul Călărași. Aici l-au întâlnit pe Florea Moldoveanu, tatăl micuțului …

Partidele, arse la buzunar de AEP pentru neregulile găsite

Partidele, arse la buzunar de AEP pentru neregulile găsite

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a finalizat controalele pentru anul fiscal 2022, aducând în atenție nereguli la diverse formațiuni politice, atât din rândul Puterii, cât și din Opoziție. Formațiunile din Coaliția de guvernare au fost supuse investigațiilor, iar rezultatele indică că PSD a primit doar un avertisment, în timp ce PNL a fost amendat cu 15.000 de lei pentru întârzierea trimiterii listelor de cotizanți și donatori la Monitorul Oficial, precum și pentru nerespectarea procedurilor contabile, cu o confiscare de 34.448 de lei.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), beneficiind de subvenții de la stat, a …

Europarlamentare si localele pe 9 IUNIE?

Ședință crucială a Coaliției. Ciolacu și Ciucă față în față cu scenarii pregătite pentru comasarea alegerilor. Alianța Dreptei și AUR fierb de nervi

Liderii coaliției ajung pentru prima dată față în față după ultimele atacuri și scandaluri în lanț. La ora 16.00 greii din PNL și PSD se întâlnesc pentru a negocia din nou calendarul alegerilor și comasarea lor –  mărul discordiei în ultimele săptămâni.

Potrivit surselor noastre, de ambele părți sunt susținători ai comasării alegerilor europarlamentare cu locale, însă sunt și contestatari ai acestui scenariu.

Astfel, ședința Coaliției de astăzi se anunță una cu scântei și cel mai probabil decisivă.

În scenariul comasării …

Ucraina reacționează după declarațiile făcute de Claudiu Târziu: „Profund îngrijorător!”

Ucraina reacționează după declarațiile făcute de Claudiu Târziu: „Profund îngrijorător!”

Anton Gherașcenko, consilier la Ministerul ucrainean de Interne, își exprimă îngrijorarea față de discursul avut de Claudiu Târziu (AUR) cu privire la Ucraina.

„Claudiu Târziu, unul dintre liderii partidului român AUR, solicită României să anexeze patru zone ale Ucrainei: nordul Bucovinei, sudul Basarabiei, regiunea Hertsa și Transcarpatia. El a anunțat acest lucru pe 24 ianuarie 2024. Apelurile lui Târziu sunt consistente: pe 4 martie 2022, la câteva zile după ce Rusia și-a lansat invazia pe scară largă asupra Ucrainei, el a spus: ‘Cred că este nevoie de încălzire a relațiilor dintre România …

,,Teroare” pentru țară

 

Funcționează și există nenumărate mijloace de a difuza nenorociri. Nu mă refer numai la manevrele politice, la publicitatea mincinoasă, ci și la informațiile economice, la obiceiurile la modă, la falsuri politice și de consum care năvălesc de peste tot. Și, mai ales, la prostul gust. Luați asta, alegeți aia, faceți așa, încearcă noutatea cutare, cumpără cealaltă, pariază pe ăla….

Absurdul este total.

Plouă cu programe de Bulă în epocă modernă. Cine zice că politicienii sunt campionii mediocrității și ai prostiei? Numai ei bat cîmpii? Cît la sută dintre cei tineri se mai uită la politică? Cîți mai urmăresc televiziunile de știri, așa …

Hellvig, atac la Claudiu Târziu. „Se joacă cinic”

 

Eduard Hellvig, fostul director al SRI, posibil pretendent la un post de europarlamentar din partea PNL< a lansat un atac la adresa senatorului Claudiu Târziu, președintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, invocând o declarație a acestuia din urmă.

„Zilele trecute, un domn a cuvântat despre nevoia de a avea bune relații de cooperare cu Rusia și despre cum ar trebui ca noi, România, să mergem să recuperăm teritorii de la Ucraina aflată în corzi. Bineînțeles, discursul îi convine cel mai mult lui Vladimir Putin: Uite, lume, o grămadă de țări sunt nemulțumite, ca atare războiul nostru este justificat. În politică, …

Orori cutremurătoare din industria de videochat din România

Dezvăluiri cutremurătoare din industria de videochat din România! La ce orori sunt supuse modelele, de dragul unor câștiguri mari: „A zis să mă leg cu o curea și să mă strâng de gât”

Dezvăluiri exclusive din cea mai „înfloritoare” industrie a României: cea de videochat. Bugetul.ro vă prezintă povestea unei tinere care, la 20 și puțin de ani, a decis să devină model. Sub pseudonimul de Cristina, ne-a spus și care sunt neregulile grave și atrocitățile la care sunt supuse mii de tinere din țară, de dragul banilor care vin ușor. De la propuneri care le pot face rău fizic, la …

Elena Lasconi: ‘Într-o zi ești uliu, în alta cioară!’

 

Stenograme incendiare USR – I-au cerut demisia lui Cătălin Drulă: ‘Într-o zi ești uliu, în alta cioară!’

Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel, l-a atacat pe liderul USR, Cătălin Drulă, în cadrul ședinței Comitetului Politic al formațiunii, căruia îi cere demisia dacă nu are rezultate în alegeri. „Cine, Doamne, iartă-mă, o să mai lipească afișe în campanie, dacă suntem tratați așa? Într-o zi ești uliu, în alta cioară”, a spus Lasconi, conform Digi24.

„Comitetul Politic este un for foarte important. Aici se decide construcția politică din 2024, un an foarte greu. Toate dezbaterile, toate propunerile vor fi aici, dacă vor avea curajul …

Ce fel de lume conduce țara?

Ce fel de lume conduce țara?

După ce au izbucnit protestele și cînd lui Marcel Ciolacu a început să-i țîțîie curul că zboară din fruntea guvernului, hop că s-a putut să scadă valoarea polițelor de asigurare RCA pentru camioane.

De la 18-20.000 au găsit o cale să o scoboare la cel mult 9.000 de lei. Cum Dracu se pot face asemenea jonglerii în materie de prețuri? De ce nu au scăzut înainte? Valoarea era umflată de societățile de asigurări? Sau determinate de deciziile diriguitorilor din domeniu?

Un economist zice că din asigurarea camioanelor asiguratorii pierd. Şi atunci cum se poate? Pe ce bani? …

Ciucă execută ‘ordinul’ electoral al lui Iohannis

Ciucă execută ‘ordinul’ electoral al lui Iohannis

Demagogii și populiștii aduc haos, să ne unim pentru a apăra România

Președinte Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a declarat miercuri la Iași, în discursul prilejuit de Ziua Unirii Principatelor, că statul trebuie apărat de „oportuniști, populiști și cei care vor să ne deturneze destinul istoric”, în contextul în care președintele Klaus Iohannis le spusese ambasadorilor străini, marți, că România va fi în acest an electoral vigilentă în fața „curentelor extremiste”.

Ciucă a spus că trebuie evitate „conflictele politice mărunte, disputele personale, orgoliul populiștilor și falsul patriotism al demagogilor”. „În fața crizelor, prioritatea noastră a fost …