Mircea Diaconu ar putea fi candidatul AUR la președinția Românie

Mircea Diaconu ar putea fi candidatul AUR la președinția României. George Simion a făcut anunțul

Cunoscutul actor Mircea Diaconu ar putea fi opțiunea Alianței pentru Unitatea Românilor la alegerile prezidențiale care vor avea loc în cursul anului 2024.

La Arenele Romane, acolo unde AUR și-a prezentat candidații la alegerile europarlamentare, președintele acestui partid, George Simion a făcut referire și la personalitatea care ar putea candida pentru funcția supremă în stat.

George Simion a mai spus că AUR are mai multe variante pentru această candidatură, și că una dintre acestea este actorul Mircea Diaconu. Pe lista scurtă ar mai intra Andrei Marga sau președintele …

Piedone nu va candida la președinție.

Piedone nu va candida la președinție. 

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, a declarat că și-a dorit niciodată să candideze la președinție și planul lui este să se ocupe de bucureșteni. Edilul a promit că va continua să își onoreze misiunea pe care a primit-o de la Dumnezeu. Acesta le-a mulțumit și celor care nu și-au pierdut încrederea în el.

Mesajul lui Piedone

„Mi-am luat rămas bun de la Maramureș, în sfânta casă a Preabunului Dumnezeu! Lângă fini, lângă moroșeni. Așa cum am simțit, așa cum e cinstit, așa cum mi-am dorit. Și m-am spovedit Sfintei Fecioare Maria cu tot ce-mi este nou …

Au decedat azilele groazei

Au decedat azilele groazei

 ”Cine are părinți, pe pământ, nu în gând,/ Mai aude și-n somn, ochii lumii plângând”. ”Repetabila povară”. Numai că ochii lumii au plâns la începutul acestei luni, fix o săptămână. Adică exact timpul stabilit de Marcel Ciolacu ca să se facă niște controale în azilele de bătrâni. O săptămână de indignare. O săptămână de revoltă. O săptămână de imagini și povești groaznice.

Bătrâni înfometați care și-au mâncat hainele, pentru că în stomacul lor s-au găsit nasturi și fermoare, bătrâni scufundați în fecale, pentru că nimeni nu se îngrijea să-i schimbe, bătrâni care erau maltratați de cei care ar …

Rafila pleacă de la Ministerul Sănătății

 Rafila pleacă de la Ministerul Sănătății

Trei miniștri PSD au fost informați de-a lungul timpului despre situația persoanelor internate în așa-numitele azile ale groazei însă numai doi dintre ei au demisionat, în urma scandalului care a cutremurat în luna iulie societatea românească. Singurul rămas în picioare, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a avut proptelele prea solide, iar Marcel Ciolacu nu a avut tupeul să-i ceară și lui demisia.

Surse din PSD au explicat  că Alexandru Rafila va demisiona de la Ministerul Sănătății pentru a candida la funcția de rector al UMF Carol Davila, dar nu dorește nicicum ca plecarea sa din funcție să …

„Cine mai pune benzină de la OMV mă-sa-i curvă“

 

„Cine mai pune benzină de la OMV mă-sa-i curvă“

Am auzit acest apel pe stradă, venea dintr-un grup de cetățeni care dezbăteau refuzul cancelarului Nehammer din decembrie 2022. Poate că așa ar trebui să sune un îndemn în favoarea Spațiului Schengen ca să reverbereze în mintea leneșă a societății. Se poate aduce obiecția că e vulgar și ne-european, dar cu exprimări mai echilibrate nu s-a obținut pînă acum nimic. Rezerva de indiferență a populației pare inepuizabilă, deși populația e cea care încasează în plină figură fiecare nou refuz al admiterii în Schengen.

Karl Nehammer a zis iar că se opune. Și de …

Diana Șoșoacă trage tare în Simion: A coclit AUR-ul!

Diana Șoșoacă trage tare în Simion după propunerea cu Firea candidat AUR la București: A coclit AUR-ul!

Senatorul Diana Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România, a reacționat pe pagina sa de facebook la propunerea lui Gheorghe Piperea ca AUR să o propună pe Gabriela Firea drept candidat la Primăria Capitalei.

”Încă o dovadă că AUR-ul s-a coclit! Omul politic Gh. Piperea, membru AUR, aflat pe lista europarlamentarelor TINICHELEI, o vrea pe Firea la Primăria Capitalei! Ce spun bătrânii din azile? Acum înțelegem de ce au dat tinichelele aviz favorabil la PLX 145!”, a atacat Șoșoacă.

”Faptul că AUR ia în considerare  susţinerea Gabrielei Firea …

PSD și PNL culeg ce au semănat: AUR

 

E mare agitație pe scena politică după ce AUR și-a lansat candidații la europarlamentare. Decizia AUR de a prelua inițiativa pare să fi creat ceva deranj în culisele politice. În plus, faptul că AUR este dat în sondaje pe locul doi poate să pară o surpriză, deși nu este deloc așa.

”AUR este principalul partid de opoziție, crește constant în opțiunile de vot și asta se întâmplă deși interesul publicului încă nu a crescut pentru primele alegeri de anul viitor. Creșterea AUR este normală având în vedere faptul că acționează din opoziție, nu a fost niciodată la guvernare, iar mesajele electorale …

Blestemul consilierilor proști. Cazul Firea, Pandele, Budăi și alții

Blestemul consilierilor proști. Cazul Firea, Pandele, Budăi și alțiiAproape toți demnitarii, mai mari sau mai mici, au în preajma lor consilieri, unii angajați, alții doar sfătuitori de vocație, mulțumiți cu simpla recompensă că pot fi parte din anturajul demnitarului, de a participa la mese sau sindrofii sau că îi pot folosi numele la alte întâlniri.

Unii dau sfaturi bune, concep strategii, rezolvă situații, alții însă…

Acești ”alții” cred că au fost în apropierea demnitarilor care și-au pierdut pe parcursul scandalului ”Căminelor de bătrâni” funcțiile și unii, care o aveau, influența politică.

Prin cercurile cu apetit pentru cafelele fără zahăr din Nordul Bucureștiului, un …

Bolojan e îndrăgostit de centuri. Printre case

 

 Bolojan e îndrăgostit de centuri. Printre case

Ilie Bolojan este omul providențial care, de foarte mulți ani, duce Oradea și județul Bihor pe cela mai înalte culmi. Mai puțin în realitate, mai mult în advertoriale și interviuri plătite de către APTOR, dar asta este altă poveste.

Partea cea mai tare este că Bolojan parcurge drumul ăsta spre straturile rarefiate ale imaginii de mare gospodar cu aripile proprii, fără ajutorul avioanelor. Și nu că ar vrea să-și dezvolte excesiv mușchii dând din brațe ca un meșter Manole abandonat pe ctitorie, dar, de când a ajuns președinte al CJ Bihor, aeroportul din Oradea a …

Simion prezintă lista celor care nu vor ajunge la Cotroceni

Simion prezintă lista celor care nu vor ajunge la Cotroceni

Din tot ce i-a ieșit pe gură lui George Simion zilele trecute, din toate scenariile lui naționalist-stelare, un singur lucru pare să aibă legătură cu realitatea: candidatul AUR va intra în turul doi la alegerile prezidențiale din 2024. N-o spune doar Simion, o spun și sondajele, o spune și tendința de creștere a bazinului dacic-suveranist.

Acest candidat e deocamdată necunoscut, dar pe măsură ce Simion aruncă în tigaie nume ca Piperea, Diaconu, Marga, Ioan-Aurel Pop, care sfîrîie mai tare sau mai încet în urechile publicului, e tot mai clar că șeful AUR …