Victor Ciutacu, reacție spumoasă la scandalul de la înmormântarea lui Mihai Șora! „Toți proștii au pus botul la vrăjeala progresistă cu iz de telenovelă”

Victor Ciutacu a reacționat, pe Facebook, în stilu-i caracteristic, la scandalul de la înmormantarea lui Mihai Șora. Slujba de înmormântare a filosofului Mihai Șora a fost marcată de un moment tensionat. Tom Șora, fiul filosofului, a luat cuvântul și a vorbit, timp de trei minute, despre relația cu tatăl său. 

Acesta a acuzat-o pe Luiza Palanciuc, soția cu 56 de ani mai tânără a lui Mihai Șora, că a blocat relația dintre el și tatăl său. Un preot a intervenit după trei minute și i-a luat microfonul lui Tom Șora. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Albă din București.

„Am …

Expertul care a prezis cataclismul din Turcia vorbește despre un nou seism în martie! „Ar putea fi și peste magnitudinea 8”

Cercetătorul care a prezis cutremurul din Turcia cu doar trei zile înainte să ca acesta să se producă, Frank Hoogerbeets, a anunțat un nou cutremur de mare forță peste câteva zile.

„O convergență a geometriei planetare critice în jurul datei de 2 și 5 martie poate duce la o activitate seismică mare până la foarte mare, posibil chiar și un cutremur de mare forță în jurul 3-4 martie și/sau 6-7 martie”, a scris Frank Hoogerbeets pe Twitter.

„Din nou, am putea asista la un eveniment seismic major spre mare ca rezultat.

Ar putea fi de magnitudine medie 7, dar și mult peste magnitudinea …

Steven Seagal, decorat de Vladimir Putin! Actorul american a primit Ordinul Prieteniei

Celebrul actor Steven Seagal a fost decorat de Vladimir Putin. Actorul american a primit un premiu pentru activitatea sa în vederea consolidării „cooperării” internaționale. În urmă cu câțiva ani, liderul de la Kremlin i-a acordat și cetățenia actorului. 

Celebrul actor american Steven Seagal a fost răsplătit de Vladimir Putin, președintele Rusiei, cu Ordinul Prieteniei. Liderul de la Kremlin i-a acordat prestigiosul premiu actorului pentru activitatea sa, în vederea consolidării „cooperării” internaționale, potrivit unui decret oficial publicat luni.

Steven Seagal s-a arătat, în ultimele decenii, un susținător declarat al lui Putin. Ba mai mult, în urmă cu doar câțiva ani, liderul de la Kremlin i-a …

Bâstroe-încă un joc politic mârșav pentru România! Eugen Teodorovici analiză „fără perdea”

Știu, la prima vedere poate părea că este vorba de un joc politic mârșav făcut de alții în defavoarea noastră și a statului roman. Nu, să ne fie clar! Nimeni nu poate face vreun joc împotriva noastră fără … acceptul nostru, tacit sau in mod direct. Din punctul meu de vedere, subiectul Canalului Bâstroe reprezintă încă o dovadă că politicienii români nu au mamă, nu au tată, nu au valori și principii … pentru ei, totul are un preț, un cost și, mai ales, interes electoral!

Unii spun că ideea unui canal navigabil între Brațul Chilia și …

Victor Pițurcă și fiica sa, implicați într-un tun imobiliar la Craiova! „M-am simțit umilit…”

Victor Pițurcă și fiica sa, Claudia, au fost citați de procurorii DIICOT Craiova pentru a da explicații într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat și deturnarea licitațiilor publice. Implicat este și Cristi-Șpak Boldici, finul lui Victor Pițurcă. 

Cum a ajuns la Craiova, Victor Pițurcă a intrat în sediul DIICOT, unde era așteptat de către procurorul care instrumentează dosarul legat de modul în care a fost scos la licitație stadionul Extensiv din Craiova.

O poveste care demonstrează, spun anchetatorii, cum procedează rechinii imobiliari atunci când doresc să pună mâna pe ceva de valoare.

Iar stadionul Extensiv din Craiova, mai bine spus terenul pe …

Opriți risipa banilor publici! Curtea de Conturi are aproape 70 de consilieri personali, care pot beneficia de pensie specială! Sunt angajați prin „ușa din spate” adică fără examen

Aproape 70 de consilieri personali sunt angajați în Curtea de Conturi, la cabinetul președintelui, al vicepreședinților, la Autoritatea de Audit și la cabinetele consilierilor de conturi, iar aceștia pot încasa pensie specială dacă lucrează minimum 4 ani în instituție, fiind asimilați funcției de auditor public extern, arată un răspuns transmis de instituție la solicitarea Economedia. Curtea de Conturi refuză, însă, să facă publică lista acestor consilieri, afirmând, într-un răspuns transmis Economedia, că sunt „personal contractual” și „nu exercită prerogativele specifice unei funcții publice”. Anterior, sindicatul auditorilor externi din instituție afirma că acești consilieri sunt angajați pe „ușa din spate”, adică …

Elena Udrea, un nou dosar, pentru trei milioane de euro! Ce le-a pregătit celor care vor să o execute

În timp ce românii de rând sunt executați de autorități fără prea multe discuții, unii chiar cu încălcarea legii, în cazul Elenei Udrea instituțiile publice par neputincioase. Obligată să plătească despăgubiri de trei milioane de euro, fosta „Blondă de la Cotroceni” a contestat executarea și, timp de câțiva ani, până când se va termina procesul, iar decizia va rămâne definitivă, nimeni nu se poate atinge de averea ei, scrie spynews.ro.

  • Autoritățile par neputincioase în fața Elenei Udrea
  • Instanța a obligat-o pe Udrea să achite despăgubiri de trei milioane de euro
  • Ea a contestat executarea, așa că, până când se va termina procesul, nimeni …

Lucian Bode, acuzat că vrea să aducă abuziv Cetatea Brașovului la Ministerul de Interne! „Cine ieri fura din carte, astăzi fură o cetate”

Primarul oraşului Braşov, Allen Coliban, l-a acuzat luni, 27 februarie, pe ministrul de Interne, Lucian Bode, că vrea să ia abuziv Cetatea Braşovului la M.A.I.

Într-o postare pe Facebook, edilul a explicat că, deși primăria a câștigat în instanță administrarea cetății, Guvernul a întârziat în realizarea documentelor oficiale în acest sens.

„Cine ieri fura din carte, astăzi fură o cetate! Ministrul Bode vrea să ia Cetatea Braşovului la MAI! Primăria Municipiului Braşov, prin avocat, a recâştigat, în instanţă, Cetatea Braşovului în domeniul public al statului român (într-un litigiu cu ARO şi SIF). Un proces în care statul român, prin Guvernul României, nu …

Corupția de la Anticorupție (4)

Corupția de la Anticorupție (4)

 

Pentru unele persoane încălcarea dispozițiilor legale pare sau poate că a devenit o activitate de rutină, lucru care își poate găsi explicația în factorii de climat instituțional favorizant comiterii unor astfel de abateri de la normele legale, unul dintre aceștia fiind atitudinea permisivă și lipsită de exigență concretizată în îndeplinirea defectuoasă a atribuțiilor de serviciu de către personalul de conducere a organizațiilor în cadrul cărora sunt numite pe diferite funcții persoanele la care am făcut referire.

În mod normal fiecare angajat, inclusiv funcționarii, are obligația legală de a efectua activități profesionale în timpul programului normal de lucru …

Ciucă nu vrea să-l lase în locul său pe Ciolacu pe 25 mai fiindcă este zi de sărbătoare!

Premierul Nicolae Ciucă afirmă că rotativa guvernamentală, prin care conducerea Guvernului ar urma să fie preluată de liderul PSD, Marcel Ciolacu, se va produce şi că la momentul oportun îşi va depune mandatul. El a dat de înţeles că ar putea avea loc în altă zi decât 25 mai. 

„Am avut un acord politic, acord politic de care ne-am ţinut aşa cum ne-am angajat de la început, tot la fel se va petrece şi în momentul în care urmează să se întâmple schimbarea. Schimbarea se va produce. Toată lumea vorbeşte de 25 mai.

De 25 mai e şi ziua Înălţării, este şi …