Marcel Ciolacu condamnat.......

Diana Ionescu, 6 august 2024, Ora 01:34

  • print
  • |
marcel-ciolacu-condamnat-48170-1.jpg

Nicolae Ciucă îl vede pe Marcel Ciolacu 'condamnat' să candideze la alegerile prezidențiale: 'Urmează războiul stelelor în PSD!'

Aliații actuali ar putea să fie adversari pe „viață și pe moarte” în alegerile prezidențiale. Vorbim de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Cel din urmă ar și vrea ca marea finală de la alegerile prezidențial să fie împotriva actualului premier, conform surselor noastre.

PNL nu discută să nu intre în turul  doi al alegerilor prezidențiale, ar fi zis Ciucă, în cadrul unor întâlniri.

„Dacă cele două partide nu își duc oamenii în turul 2... Mie mi-ar plăcea să fie competiția PSD-PNL, să joc finala cu Ciolacu”, le-ar fi spus Ciucă unor apropiați.

Nicolace Ciucă susține că Ciolacu nu mai are de ales.

„Ciolacu nu are altă optiune. Va candida E o chestiune logică”, ar fi spus Ciucă.

Războiul stelelor în PSD

Nicolae Ciucă susține, de asemenea, că PSD ar avea șanse foarte mari să căștige din nou cea mai importantă funcție în stat.

„PSD la cum arata lucrurile acum au sanse sa ia scorul cel mai mare la alegeri. Peste 2 milioane de voturi - peste 20% ne trebuie sa intram in turul II la prezidentiale. la locale am avut 2,5 milioane voturi”, ar fi spus Ciucă.

Vorbind despre PSD, liderul PNL - nu este clar însă pe ce se bazează - le-ar fi spus unor apropiați că urmează „războiul stelelor în PSD”: „o vor îndepărta pe Firea la Congres”, ar fi spus Ciucă.

 

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou