SEX cu minore

Alin Cătălinoiu, 22 septembrie 2024, Ora 18:11

  • print
  • |
sex-cu-minore-48232-1.jpg

SEX, DROGURI şi PROSTITUŢIE

Racola minore, le droga, apoi le şantaja ca să le exploateze sexual. S-a întâmplat la Vaslui, unde un individ de 47 de ani a abuzat mai multe eleve de gimnaziu şi liceu. Bărbatul a fost acum arestat.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Vaslui a fost arestat, de judecătorii Tribunalului Vaslui, sub acuzaţiile de trafic de minori, viol, pornografie infantilă si trafic de droguri de mare risc, după ce ar fi exploatat sexual mai multe eleve de la şcoli din municipiul Vaslui, fetele având vârste cuprinse între 13 si 16 ani.

Adrian Filote a fost plecat din ţară mult timp, iar la revenirea în ţară,  s-a apucat de recrutat eleve, cea mai mică având 13 ani si cea mai mare 16 ani, pe care le-a drogat si apoi le-a exploatat sexual.

Fetele provin din familii dezmembrate, cu situaţii materiale precare. Bărbatul le oferea minorelor sărace şi doritoare de un trai mai bun, bani, droguri şi o viaţă mai uşoară, obţinută prin prostituţie.

Adrian Filote a fost reţinut de procurori, apoi Tribunalul Vaslui a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pedofilul  este un apropiat al clanurilor interlope din municipiul Vaslui şi anchetatorii se aşteaptă ca, în urma cercetărilor, să fie identificaţi şi cei care au profitat de minorele puse la dispoziţie de Filote.

 

 

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou