Bogdan Bratu la un pas de puscarie

Alin Cătălinoiu, 17 mai 2024, Ora 18:45

  • print
  • |
bogdan-bratu-la-un-pas-de-puscarie-48158-1.jpg


Bogdan Bratu la un pas de puscarie 

Un nou dosar penal deschis la DNA Pitești

Epopeea lui Bogdan Bratu beneficiază, însă, și de un al doilea episod. Cu DNA de data asta. În ianuarie anul acesta, procurorii anticorupție au fost sesizați de existența unui prejudiciu de 4,45 milioane de lei la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova.

Dosarul, deschis la DNA Pitești, vizează contracte de lucrări acordate fără licitație și supraevaluate. Și de pe vremea fostului director al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, gaură cauzată, se pare, de abuzul în serviciu motivat de șpagă.

În cauză au fost demarate cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ”abuz în serviciu raportat la art. 13 indice 2 din legea 78/2000, (…), și fals în înscrisuri sub semnătură privată”.

Important, în cazul infracțiunilor de abuz în serviciu sau de uzurpare a funcției, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, limitele speciale ale pedepsei se majorează cu o treime.”

Tunul a fost estimat până la ultimul bănuț și de un control al Departamentului III al Curții de Conturi. Care a trimis documentația la DNA prejudiciul: 4.453.423, 66 lei. 

In acest nou dosar, instanta are suficient timp pentru a judeca atat fondul cauzei cat si apelul , deoarece incadrarea faptelor cat si prescrierea acestora este mult mai mare decat la precentul dosar in care BRATU a beneficiat de prescrierea faptei.

Si asta nu este tot. Urmeaza un alt dosar.

Sirul infractiunilor comise de BOGDAN BRATU , alintat  curvele ,,BEKE'', a inceput  de mult timp, mai exact in perioada cand a fost angajat la DRDP BUCURESTI-A.C.I. GIURGIU, in perioada 2014-2017 pe functia de sef agentie... 

Conform fisei postului, ocupantul trebuia sa fi absolvent de studii superioare. 

 In anul 2014, Bratu, urma cursurile  universitatii  HYPERION din Bucuresti pe care a reusit sa le termine in anul 2016...   

Sustinut de bunul sau prieten, SCHELETU, pardon , Marian Mina, si vazand ca a functionat la Giurgiu, a facut pasul urmator la DRDP CRAIOVA, DIRECTOR REGIONALA.   Alti bani , alta distractie.. Curios este faptul ca nici o autoritate competenta nu a sesizat acest sir de infractiuni savarsite de BOGDAB BRATU, candidatul AUR, LA FUNCTIA DE PRIMAR AL ORASULUI GIURGIU. 

Bogdan Bratu, zis Beche,  candidatul AUR la Primăria Giurgiu este cea mai mare rușine și jignire adusă giurgiuvenilor vreodată de un partid politic.

Dacă, de obicei, candidații întră ”mielușei” în Primărie, transformându-se, ulterior, în ”lupi” penali, mânjiți până la coate,  măscăriciul ăsta ar intra direct penal!

Băiat de bani gata, (învățat cu nărav de pe vremea când tată-său făcea afaceri dubioase cu Lucian Iliescu) Beche cel mic se visa și el mare șef pe undeva, cu salarii nesimțite ca la stat, că în afaceri e greu, trebuie să muncești.

Beche se plimbă bezmetic prin coclauri într-un oraș de care nu i-a păsat niciodată, căutând gunoaie, gropi și rahați de câini comunitari, poate, poate va mai rupe câteva voturi de la Anghelescu. Ce va face cu ele? El, Nimic!  Dar pentru Barbu, orice vot în minus la Anghelescu îl trimite pe el mai aproape de Primărie!...și nu cred că vreți asta! 

 

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou