TRADIȚIA SE PĂSTREAZĂ: ÎN OCTOMBRIE – BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Giurgiu anunță organizarea evenimentului anual Bursa Locurilor de muncă pentru absolvenți, în data de 11 octombrie 2024.

Pot participa la eveniment  absolvenți de toate vârstele, indiferent de anul absolvirii și de nivelul de studii, dar și alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă interesate .

Obiectivul principal al Bursei Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Bursa Absolvenților va avea loc în incinta sălii de sport a  Colegiului Tehnic Viceamiral Ioan Bălănescu din mun. Giurgiu, Strada Uzinei nr. 30B.

Detalii și informații pentru cei interesați se pot obține la telefon 0246230613 sau e-mail ajofm.gr@anofm.gov.ro sau anca.mamaligan.gr@anofm.gov.ro.

Angajatorii interesați să participe la eveniment pot rezerva o masă de interviu și spațiul de promovare aferent, prin completarea și transmiterea Locurilor de muncă vacante  la adresa ajofm.gr@anofm.gov.ro. sau anca.mamaligan.gr@anofm.gov.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *