KLAUS IOHANNIS „Bun pentru Orient”

Urmărim, de câteva luni, cu sufletul la gură, efortul extraordinar ale pensionarului Iohannis de a-si găsi un job după cele două mandate de la Cotroceni. L-am văzut nehotărât, oscilând intre pozitiile de la NATO si UE, posibil de la ONU, poate de la OSCE sau de la OCDE (aici ar fi mai greu pentru că nu am devenit incă membri).

Nu s-a putut. Am fost cu totii dezamăgiti că străinătatea nu l-a vrut. A fost considerat „Bun pentru Orient”.Asa incât el a decis să facă servicii, in continuare, României, din interior, din Parlament. Unii spun că el nu stie nimic despre manevrele liberalilor de a-l băga la Senat si a-l alege presedinte al institutiei. Posibil.

Dar când o să afle, vă dati seama ce reactie o să aibă…Asa cum va reactiona, cu onoare si demnitate, când va afla că liberalii i-au pregătit o vilă post-mandat, pe Aviatorilor, restaurată cu 9 milioane de Euro. Stiti cât este pensia minimă in România? 250 Euro.

Cu 9 milioane de euro se puteau plăti deci 36000 de pensii minime! Să nu-i spuneti lui Iohannis. Oricum, are imunitate la lucrurile astea.

Dar, nu-l supărati prea mult pentru că s-ar putea decide să emigreze la părintii săi, in Germania.
O altă variantă ar fi să se apuce să scrie, impreună cu Nicolae Ciucă, un volum care să aibă ca titlu „Pas cu pas in slujba tării”. Sau să scrie, singur, un ghid pentru jucătorii de golf din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *