Omenia politistilor

Sorina Moțățăianu și Florin Lazăr, doi polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Călărași, l-au vizitat, în cursul zilei de azi, pe Florin, un băiat necăjit, care învață la lumina unui opaiț.

Tot ce-și dorește acesta este să devină fotbalist. Nu la fel de bun precum Messi. Dar cât să-l întreacă pe celălalt Florin. Florinel Coman. 

Încă de la colinde, strânge fiecare bănuț pentru a-și cumpăra un rând de echipament.

Cei doi polițiști au aflat despre necazurile acestuia în timpul unei acțiuni specifice, care s-a desfășurat și pe raza satul Dor Mărunt, din județul Călărași. Aici l-au întâlnit pe Florea Moldoveanu, tatăl micuțului Florin.

Cei doi locuiesc singuri, într-o casă dărăpănată, de pe strada Nicolae Bălcescu. 

Tatăl, care are 62 de ani, a rămas și fără loc de muncă după ce, ani buni, a lucrat, ca agent de pază, la o societate agricolă. A fost înlocuit de tehnologie. Mai precis de niște camere de luat vederi. Cu senzori. Până la pensie, mai are de așteptat aproape 2 ani. Acum, cei doi își duc traiul de la o zi la alta, cu banii veniți drept ajutor de șomaj.

Sorina Moțățăianu și Florin Lazăr au vrut să-l cunoască pe micuțul Florin. Și s-au dus să-l vadă. I-au dăruit două rânduri de echipamente sportive, dar și mai multe alimente de bază. Și ceva dulciuri.

Cei care doresc să-i întindă, în continuare, o mână de ajutor micuțului fotbalist pot dona orice sumă de bani în contul RO06 CECE C001 9464 0270 8311, deschis la CEC Bank.