Zelenski vine în Parlament, dar nu va ține un discurs

Răsturnare de situație: Zelenski vine în Parlament, dar nu va ține un discurs

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va merge, marți de la ora 16.00, la Palatul Parlamentului.

Șeful statului ucrainean are programată la ora 16.05 o întrevedere comună cu președintele Senatului și cu președintele interimar al Camerei Deputaților, Nicolae Ciucă și Alfred Simonis, însă nu va susține un discurs.

Ulterior, de la ora 17.30, Zelenski va fi prezent la Palatul Victoria, unde are programată o întrevedere cu premierul Marcel Ciolacu.

Președintele Ucrainei a ajuns pe teritoriul României, marți, în jurul orei 10:30. Șeful statului ucrainean va discuta cu Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu despre …

Volodimir Zelenski, primit la Cotroceni de Klaus Iohannis

Volodimir Zelenski, primit la Cotroceni de Klaus Iohannis 

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns la Palatul Cotroceni unde a fost primit de președintele Klaus Iohannis și ministrul de Externe Luminița Odobescu.

Conform Palatului Cotroceni, vizita, efectuată la invitaţia şefului statului, reconfirmă continuarea sprijinului necondiţionat al României pentru Ucraina, în contextul războiului ilegal al Rusiei împotriva acestei ţări, precum şi caracterul special al relaţiei bilaterale dintre cele două ţări, potenţialul acesteia şi necesitatea discutării, la cel mai înalt nivel, a proiectelor şi temelor de interes comun.

 

 

Diana Șoșoacă, scrisoare ‘fără stimă’ pentru Zelenski

Diana Șoșoacă, scrisoare ‘fără stimă’ pentru Zelenski: ‘S-a speriat de mine și nu mai ține discursul în Parlament?’

Diana Șoșoacă îi trimite o scrisoare publică președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, totul după ce liderul de la Kiev și-a schimbat programul în România.

„Domnule preşedinte Volodimir Zelenski,

Înainte de a veni în România să cereţi alte favoruri, și mai mulţi bani, şi mai multă susţinere, ar fi trebuit să luaţi în considerare situaţia etnicilor români din Ucraina.

Vă solicit, în primul rând, să redeschideţi școlile și liceele care au funcționat pe timpul Uniunii Sovietice în teritoriile românești, atlfel înseamnă că sunteţi mai rău decât Uniunea Sovietică! …

George Simion îl ia peste picior pe Zelenski

 

Cu durere în suflet, anunțăm că viteazul președinte ucrainean Volodimir Zelenski nu va mai veni astăzi în Parlamentul României, transmite președintele AUR, George Simion.

„Cu durere în suflet, anunțăm că viteazul președinte ucrainean Volodimir Zelenski nu va mai veni astăzi în Parlamentul României”, scrie pe Facebook George Simion.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenschi, nu va mai susține discurs în Parlamentul României.

Marți dimineață Birourile Permanente ale celor două camere ale Legislativului au decis că ședința în care președintele Zelenschi trebuia să susțină un discurs în plenul reunit al senatorilor și deputaților urma să înceapă la ora 17.00.

– Președintele Ucrainei, Volodîmîr Zelenski, a ajuns pe …

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei.

E oficial! Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei. Anunțul lui George Simion: ‘Cred cu tărie că o să facem iarăşi o nouă surpriză’

Mihai Enache este candidatul AUR la Primăria Capitalei, acesta fiind anunţat în cadrul unui eveniment al formaţiunii. Liderul partidului, George Simion, a declarat că îl cunoaşte pe tânărul de 35 de ani care coordonarea Caravana mobilă a AUR de 15 ani, din studenţiei şi crede cu tărie că vor face iarăşi o nouă surpriză la alegeri, conform news.ro.

AUR şi-a prezentat marţi candidatul la Primăria Generală a Capitalei, în persoana lui Mihai Enache, un tânăr de 35 de …

Eduard Hellvig VIITORUL presedinte al ROMANIEI

Eduard Hellvig VIITORUL presedinte al ROMANIEI

Pentru multi dintre noi,  demisia din functia de sef al SRI- ului, Eduard Hellvig a fost o surpriza de proportii. Asa cum ne place noua , romanilor , fiecare am venit cu propia noastra parere, buna sau rea, ne apartine. Am incercat sa gasesc o motivatie cat mai realista. Si am gasit-o. 

 El este alesul Licuriciului. Al sefului suprem. Toti decidentii se feresc sa spuna direct, ca vor merge pe liste comune la viitoarele alegeri. Am propus SUPREMILOR din PNL o strategie politica si nu numai, pentru a afla adevarul in legatura cu sondajele si viitoarele …

George Simion : Mai lăsați telefoanele alea!

Mai lăsați telefoanele alea!

George Simion nu prea are calități. Dar îl bântuia așa, cumva, un soi de onoare a străzii – băiat crescut în golăneală, care știe știe că în viață ți-o mai și iei. Evident, tipul e limitat și violent – am văzut că-i place să pună laba pe oameni, să-i ia de gât, să-și arate forța asupra lor. De-aici penibilul acelui moment în care Simion, confruntându-se cu modelul Simion, a sărit la bătaie. S-a jucat cineva de-a Simion cu Simion și Simion a pus bot și a început să lovească. Populistul inept a început să dea.

Toată cariera politică …

Nicușor Dan confirmă. Un nou mandat la Primăria Capitalei

 

Nicușor Dan confirmă. Ce spune despre un nou mandat la Primăria Capitalei

 

Nicușor Dan a confirmat faptul că va candida ca independent la alegerile viitoare pentru Bucureşti, cu susținerea partidelor care îşi doresc acest lucru.

Nicușor Dan confirmă că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Edilul spune că a început să funcționeze mecanismul demarat de el în primul mandat. De asemenea, a mai precizat că vrea să continue proiectele începute de el. Așadar, actualul primar al Capitalei a luat decizia de a intra din nou în lupta electorală.

Nicușor Dan, despre candidatura sa

Nicușor Dan spune că are câteva proiecte importante …

ACȚIUNILE DNA. FLAGRANTE ȘI BANI CONFISCAȚI

ACȚIUNILE DNA. FLAGRANTE ȘI BANI CONFISCAȚI: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ULTIMA ȘARJĂ DE DOSARE DNA? DUPĂ 6 ANI, TREI PROCESE SUNT ÎNCĂ ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ ȘI AU ÎNSUMAT 183 DE TERMENE DE JUDECATĂ

Operațiunea de flagrant împotriva liderului PSD din Vaslui Dumitru Buzatu și reținerea mai multor suspecți din Mafia spitalelor din București au atras atenția societății. Nu e prima oară când DNA lansează mai multe dosare în același timp. O anunțată „curățenie generală” a început cu 7 ani în urmă, în domeniul sanitar. Ce s-a ales de acele dosare?

Un șef din Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București – ASSMB, Cristian …

Poliția și scumpul drum de la abc la laptop

 

Poliția și scumpul drum de la abc la laptop

Mai e puțin și se face anul de cînd Direcția Generală de Protecție Internă, fostul Doi și un sfert –Securicitatea Miliției – tot cumpără și cumpără calculatoare, laptop-uri, stații grafice, pachete software și tot felul de chestii, de-ai zice că sîntem pe cale să avem cea mai informatizată structură din Univers. Evident, fiind vorba de niște achiziții publice, ele trebuie să fie făcute transparent. Oarecum, căci băieții ăștia și-au luat niște marje de shopping cum nu s-a mai văzut. Adică băieții de la DGPI au făcut niște contracte-cadru, cu limite amețitoare, în …