Fraier și ăla

Fraier și ăla
In timp ce Olăroiu câștigă peste 5 milioane de euro pe an, prin China și Emiratele Arabe Unite, având legături din ce în ce mai vagi cu fotbalul, Gică Hagi a ales să cheltuie tot ce a strâns ca fotbalist, făcând singura Academie de fotbal din România.
Hagi a ajuns printre cele mai ironizate personalități din România, fiindcă nu vorbește ca un academician și le zice din suflet, direct, așa cum a învățat și a simțit în anii în care strălucea la Real Madrid sau Barcelona.

Victor Piţurcă în afacerea cu măşti de protecţie – Dezvăluirile făcute de procurorii DNA

Victor Piţurcă în afacerea cu măşti de protecţie – Dezvăluirile făcute de procurorii DNA

Fostul antrenor Victor Piţurcă, reţinut iniţial de DNA şi pus în libertate, în dosarul achiziţiilor de măşti neconforme în pandemie, a fost, conform anchetatorilor, persoana care a finanţat iniţial operaţiunea în urma căreia Ministerul Apărării Naţionale a fost păgubit. Piţurcă neagă orice implicare, afirmând, maţri, după audieri că nu are „nicio treabă cu această afacere”.

În Ordonanţa de reţinere emisă marţi după amiază de procurorii DNA care instrumentează dosarul măştilor neconforme livrate Ministerului Apărării rocurorii descriu care a fost aportul fiecăruia dintre suspecţi la afacerea prin care autorităţile …

Georgiana Naghel a colaborat cu DIICOT

Georgiana Naghel a colaborat cu DIICOT 

În România există patru tipuri de percheziții: domiciliară, corporală, informatică și a vehiculului. Frații Tate au fost supuși tuturor acestor patru tipuri de proceduri la finalul anului trecut însă aceștia nu au colaborat cu anchetatorii nedorind să furnizeze parolele sistemelor informatice ridicate de la domiciliile percheziționate. Surse judiciare au declarat că specialiștii DIICOT au reușit accesarea cu deplin succes a tuturor sistemelor informatice ale fraților Tate și că acum urmează ca aceștia să asiste în zilele următoare la verificarea datelor stocate de la momentul primei plângeri pentru trafic de persoane depuse împotriva lor.

Interesant este faptul …

Adio, dar Roman cu tine

Adio, dar Roman cu tine

Știți cine-i cel mai supărat și nervos omuleț politic, după tot scandalul ăsta cu plagiatul dovedit al lui Bode și cel încă la dospit al lui Ciucă? Ei, normal că știți: Florin Roman. Trimis la București precum un veritabil domn Goe, gata să ducă PNL Alba pe noi și noi culmi, neatinse din vremea în care Teodor „Bișboc“ Atanasiu era ministru la Apărare ori tătucă la AVAS, micul agresiv a fost nevoit să se întoarcă acasă cu codița între piciorușe, pe motiv că a fost atît de prost de-a claxonat în biserica lui Tolontan și le-a …

Totul pentru pod, totul pentru victorie!

Totul pentru pod, totul pentru victorie!

Între județul Tulcea și județul Brăila se ridică, de niște ani, un pod. O blasfemie, o anomalie, un blestem. De secole, ba chiar de milenii, între Brăila și Tulcea trebuie să se circule cu bacul. Între Galați și Tulcea, de asemeni, trebuie să se circule cu bacul. Așa au ajuns strămoșii noștri, daco-geții, din Galați și Brăila la Muzeul de Artă din Tulcea, să vadă Braunerii, așa ar trebui să mergem și noi, tot cu bacul.

Dar, din nefericire, s-au apucat unii să facă pod. Tii, ce jale și ce vaiet! Ce tristețe pe firmele gălățene …

Despre ce sume vorbim, băieți?

Despre ce sume vorbim, băieți?

N-au venit ultimele calcule, dar PSD și PNL au dat peste zece milioane de euro, bani de la bugetul de stat, pentru presă doar în primele șapte luni din 2022. S-or fi dus oamenii spre 13-14 până la final, sau 15, și au zis: „Păstrați restul!“. Așteptăm cifrele finale cu emoție și cu un puternic gust amar. Asta cu banii la presă e fix ca treaba cu facturile la curent: banii merg la buget, iar statul zice că nu are de unde să dea ajutor.

Mă rog, cam asta e adevărata rotativă: amețeala asta cu noi care …

Salvarea lui Bode și propulsarea lui Boc la Cotroceni

Cu două săptămâni în urmă, în stațiunea termală din orașul Tășnad județul Satu Mare a avut loc o întâlnire secretoasă la care au participat 15 lideri județeni ai PNL, majoritatea din Transilvania și cu funcții importante în conducerea centrală a partidului. Amfitrionul întâlnirii a fost deputatul sătmărean Adrian Dorel Cozma, președinte județean și vicepreședinte național al PNL, de facto un proxy al versaților și versatililor Vasile Blaga și Rareș Bogdan. Cozma a devenit un adversar declarat al premierului Nicolae Ionel Ciucă, de când a inițiat în partid o petiție prin care s-a solicitat retragerea generalului din funcția de premier interimar …

Provocare și sfidare incredibilă la adresa României: Iohannis, somat să predea Transilvania

Provocare și sfidare incredibilă la adresa României: Iohannis, somat să predea Transilvania

Printr-un document denumit „Declarația de independență a Transilvaniei” transmis de un așa zis președinte al Comitetului pentru Independența Transilvaniei, Partium și Banat, președintele României Klaus Iohannis este somat să predea administrația țării până la 15 iunie 2023.

 „Guvernul României să predea întreaga administrație a Transilvaniei până cel târziu la 15 iunie 2023”

Szokocs Laszlo, președinte al Comitetului pentru Independența Transilvaniei, Partium și Banat, care acum locuiește la Viena, i-a transmis președintelui Klaus Iohannis un document prin care declară că Transilvania a devenit „independenta”.

„În fiecare an România sărbătorește Marea Unire din 1918, …

Ionuț Stroe: ”Din mai nu va mai fi la guvernare PSD”! Purtătorul de cuvânt al PNL îi trage frâna de mână lui Ciolacu

Să nu-și imagineze cineva că din 25 mai va fi o guvernare pesedistă, recomand moderație, afirmă la RFI purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe. El spune că declarațiile critice din partea PSD „e posibil să strice ceea ce greu s-a construit”, scrie Mediafax. 

”Această rocadă noi am prefera să se discute mai puțin și să se facă la vremea respectivă. Ne-am asumat la vremea respectivă acest act al guvernării împreună cu PSD, într-un moment foarte-foarte important, când stabilitatea guvernării era critică, aș putea spune. Acum, toată această conlucrare se bazează pe această înțelegere fermă, protocolul de guvernare. Noi suntem un …

Artistul-primar, Mircea Rusu, condamnat la închisoare! Este vorba despre mită în valoare de 400.000 de lei

Fostul primar al comunei Band, artistul Mircea Rus, recunoscut ca artist drept Mircea Rusu Band, a fost încarcerat pentru a ispăşi o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani, o lună şi 10 zile, după ce a suferit a doua condamnare într-un dosar penal, scrie Agerpres. 

Curtea de Apel Târgu Mureş l-a condamnat pe Mircea Rus, artist cunoscut mai ales pentru melodiile ‘Omul bun și pomul copt’ și ‘ Iarba verde de acasă’, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la delapidarea bugetului primăriei. Cântărețul Mircea Rusu, care a fost primar timp de trei mandate în comuna Band din Mureș, a fost condmnat pentru …