Semnificatia cadourilor primite de Craciun: practic, pretios sau romantic?

Ziarul Atac, 25 decembrie 2012, Ora 17:34

  • print
  • |
semnificatia-cadourilor-primite-de-craciun-practic-pretios-sau-romantic-28499-1.jpg

Nerabdarea se citeste in fiecare gest al tau. Iti tremura putin mainile atunci cand ti-l ofera, rupi in graba hartia care-l inveleste in timp ce incerci sa ghicesti dupa forma ce se ascunde in spatele ei. Darul din mainile tale nu este insa un simplu gest care trebuia facut. Descopera semnificatia cadoului de la iubitul tau!

Valoarea acestuia (si nu neaprat cea materiala), greutatea cu care a facut rost de el, romantismul gestului, fiecare dintre aceste mici detalii te ajuta sa-ti dai seama cum te vede cel de langa tine.

Cadoul practic

Daca a ales sa-ti daruiasca ceva practic, cum ar fi o pereche de ghete pentru zapada sau un cuptor cu microunde pentru a-l inlocui pe cel care tocmai ti se stricase, este evident ca se gandeste la nevoile tale si la lucrurile care iti sunt extrem de folositoare, dar pe care ai tot amanat sa le cumperi, din diverse motive. Chiar daca la prima vedere nu ti se pare cel mai inspirat cadou, acesta este semnul clar ca iubitul tau a petrecut timp pentru a-ti identifica nevoile si a ales sa-ti ofere ceva ce vei folosi mult timp de acum incolo. Probabil el percepe si relatia voastra ca pe ceva durabil, ceva in care merita sa investeasca.

Bijuteria de designer

In acest caz a ales sa-ti ofere un cadou pe care stia sigur ca ti-l doreai, dar pe care nu ti l-ai fi luat singura. Daca esti posesoarea unei colectii de astfel de bijuterii pe care ti le-a oferit de-a lungul timpului, atunci acest cadou nu este tocmai special. A ales varianta cea mai simpla pentru el; stia sigur ca vei fi incantata de un astfel de dar si el a scapat usor de goana prin mai multe magazine pentru a alege un cadou deosebit sau pentru a comanda ceva personalizat.

Voucher de cumparaturi

Daca ti-a oferit posibilitatea sa faci cumparaturi in magazinul preferat, gestul lui trebuie apreciat. Acest cadou semnifica ca se gandeste la ceea ce-ti place si la locul in care gasesti tot ce-ti doresti. Chiar daca la inceput nu ai fost placut surprinsa cand ai deschis cadoul si ai descoperit un voucher de hartie cu numele tau pe el, realitatea este ca nevoile noastre sunt cel mai bine satisfacute atunci cand ne alegem singure ceea ce ne place si ne dorim.

Smartphone sau tableta

Cadourile ce constau in electronice sunt distractive si foarte bine intentionate, mai ales daca iti doresti de ceva timp un astfel de "accesoriu". Nu uita totusi din cand in cand sa-l lasi deoparte si sa petreci mai mult timp cu cel care ti l-a oferit. In cele mai multe cazuri, acest tip de cadou este unul substantial, de aceea invata sa te bucuri de el, chiar daca nu se situa pe lista de dorinte din acest an.

Cadoul insufletit

Daca in acest an ti-a oferit de Craciun pisoiul sau catelul pe care ti l-ai dorit, e clar ca pune mare pret pe relatia voastra si vrea sa faca tot ceea ce-i sta in putinta ca lucrurile intre voi sa evolueze frumos. Exista posibilitatea sa fiti deja casatoriti, iar multe persoane considera ca un animal de companie ii invata sa fie responsabili si ii pregateste pe cei doi dintr-un cuplu, intr-un fel, pentru momentul in care vor avea un copil. Chiar daca in acest moment sunteti foarte entuziasmati de noul "coleg" de apartament, trebuie sa fiti constienti de faptul ca acest lucru presupune si un mare angajament. Daca esti alergica la micul animalut, ar trebui sa stati de vorba pentru a clarifica acest aspect si a nu da nastere ulterior unui motiv de cearta.

Lenjerie

Acest tip de cadou a fost menit sa-ti inlature orice urma de indoiala. Este simplu, vrea sa te vada imbracata sexy pentru ca este atras de tine si stie ca in cele din urma o vei da jos. De aceea este cazul sa va bucurati din plin de acest cadou... impreuna.
O vacanta in doi

Un astfel de cadou este dovada clara ca-si doreste sa petreceti cat mai mult timp impreuna si nu oricum, departe de casa, intr-un loc unde sa fiti doar voi doi. Mai mult decat atat, a vrut sa-ti ofere prilejul de a lua o pauza de la grijile cotidiene, pentru a te destinde si pentru a-ti demonstra cat de mult te pretuieste.

Cadoul lipsit de semnificatii

Daca a ales sa-ti ofere un cadou oarecare, luat de la cel mai apropiat hipermarket, este evident ca a lasat pe ultima suta de metri alegerea lui. Acest lucru da de inteles ca nu s-a preocupat de ceea ce-ti place sau iti doresti cu adevarat. A vrut doar sa bifeze faptul ca si in acet an ai primit un cadou din partea lui, cu un minim de efort. Mai mult decat atat, se asteapta sa faci tu compromisuri si sa te arati incantata de ce ai primit. Orice cadou, oricat de mic, este menit sa aiba semnificatie, sa demonstreze ca nu a fost ales la intamplare, in ultimul moment.

sursa: andreearaicu.ro

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou