O școală de mare prestigiu îi respinge pe copiii lui Cristiano Ronaldo: Motivul pentru care nu sunt primiți la școală

Gabriela Oana, 23 septembrie 2024, Ora 10:58

  • print
  • |
o-coala-de-mare-prestigiu-ii-respinge-pe-copiii-lui-cristiano-ronaldo-motivul-pentru-care-nu-sunt-primiti-la-coala-48235-1.jpg

Cristiano Ronaldo are în plan să continue să joace la Al Nassr pentru încă un an sau doi, după care se va retrage în Portugalia, alături de familia sa. Fotbalistul și partenera sa, Georgina Rodriguez, lucrează la construirea unui conac în care să locuiască atunci când vor reveni, informează Adevărul.

Celebra pereche a dorit să rezolve educația celor cinci copii, solicitând înscrierea lor la St. Julian, o prestigioasă școală internațională privată britanică din Carcavelos, unde studiază copiii celor mai influente familii din Portugalia.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au fost văzuți frecvent vizitând instituția, conform as.com.

Totuși, școala a comunicat că nu îi va accepta pe copiii fotbalistului.

Cauzele respingerii de către instituția de învățământ nu au fost făcute publice, dar se pare că refuzul este legat de faima internațională a părinților. Conform unei televiziuni portugheze: „neînscrierea copiilor lui Ronaldo la școala St. Julian este cauzată parțial de obstacolele puse de unii părinți la directoratul instituției”.

„Informațiile la care am avut acces ne spun că mulți dintre acești părinți, de asemenea puternici, se întreabă dacă școala poate garanta siguranța și intimitatea copiilor lor, având în vedere că presa ar fi în fiecare zi la poarta școlii în cazul în care aici ar învăța copiii celebrului cuplu”, au declarat lusitanii.

 

EDITORIAL

Grup de doisprezece cetățeni străini reținut la frontiera româno-bulgară

Grup de doisprezece cetățeni străini reținut la frontiera româno-bulgară

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciilor Teritoriale ale Poliției de Frontieră Teleorman și Giurgiu au depistat în zona de competență doisprezece cetățeni străini care au traversat fluviul Dunărea cu ajutorul a două ambarcațiuni cu motor pentru a intra ilegal în România din Bulgaria.

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou