Cristi Chivu renunţă la echipa de fotbal

Ziarul Atac, 29 noiembrie 2011, Ora 11:45

  • print
  • |
cristi-chivu-renunta-la-echipa-de-fotbal-1.jpg

Fotbalistul lui Inter Milano, Cristi Chivu, renunţă cel puţin pe moment, la a-şi întemeia propria "echipă de fotbal". După primele două încercări, s-ar spune că echipa este în formare, dar de fete! 

Adelina are împreună cu fotbalistul două fetiţe şi nu-şi mai propun deocamdată, să facă încă un copil. Invitată în emisunea "Poveştiri adevărate", aceasta a dezvăluit că soţul ei nu mai vrea, cel puţin pe moment, şi al treilea copil, deşi ea şi-ar fi dorit şi un băieţel.

"Se zice ca sexul este determinat de tată, eu nu am nici o vină că am două fetiţe. Eu mi-aş fi dorit şi un băieţel, dar Cristi nu-şi doreşte. De ce? Tatăl lui a fost fotbalist şi, probabil, se gândeşte că fiul lui va dori să devină fotbalist şi este greu să trăieşti în umbra cuiva. Aşa că este îndrăgostit de fetele noastre, iar când este el acasă eu pot să plec liniştită oriunde am treabă. Îmi doresc însă şi un băiat, dar nu acum, este prea devreme. Cine ştie, poate în viitor. Eu nu spun nu niciodată. E minunat să fii părinte", a declarat Adelina Chivu.

Adelina şi Cristi Chivu s-au căsătorit în 2008 şi au împreună două fetiţe: Natalia (2 ani şi 9 luni) şi Anastasia (1 an).

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou