Profesorii mercenari, vacanțe pe voucherele plătite de părinți

Constantin Georgescu, 3 iunie 2023, Ora 17:22

  • print
  • |
profesorii-mercenari-vacante-pe-voucherele-platite-de-parinti-47909-1.jpg

Profesorii mercenari, vacanțe pe voucherele plătite de părinți 

 Zilele trecute  am auzit cum doi adolescenți, în cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, discutau speriați despre medii neîncheiate! Nu despre droguri, nu despre manele sau telefoane de ultimă generație, așa cum acuză profesorii care se plâng că au salarii așa mici încât nu se pot îmbrăca de la Hugo Boss!

Cât de redus intelectual să fii, ca și cadru didactic, să te lamentezi că râd elevii de hainele tale și că nu ai bani de fițe. Un om superior se recomandă numai și numai prin intelectul lui! Nu prin salariu, nu prin mașină! Fiindca intelectul nu se cumpără cu bani! Nu există ca un profesor să fie frustrat că vine la școală pe jos și un elev ajunge cu un SUV.

Ăsta nu e profesor, e un imatur frustrat care vrea să facă justiție socială, nu educație. Ați greșit domeniul, profesorii mei! Cred că după 1990 cu toții am crescut într-o relativă sărăcie. Dar pe cei cu stofă bună asta ne-a motivat să învățăm și să ajungem ceva. Cât despre dascăli, eu  am învățat singur, căci dacă 40% din elevi sunt analfabeți funcțional, la profesori rata e și mai mare, poate dublă! Așa că asta cu salariile mici din cauza cărora dascălii nu fac performanță să o vândă altcuiva!

Educația merită respect! Nu putem face performanță cu salarii mici! Stimați domni, se poate! Performanța nu ține de bani, ține de respectul de sine! De modul în care tu înțelegi să îți faci munca și meseria pe care ai ales-o! 

Cei care astăzi aduc un stres suplimentar copiilor aflați în prag de Evaluare Națională sau Bacalaureat și îi folosesc pe post de ostatici pentru măriri de salarii, sunt niște mercenari. Culmea, acum, mercenarii fac vacanțe pe voucherele primite din banii părinților  de care își bat joc! Să vă fie cum meritați!

 

 

 

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou