Este singurul! George Buhnici se bucură de creșterea prețurilor! "Scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă"

Florentina Șerbănescu, 15 decembrie 2022, Ora 17:05

  • print
  • |
este-singurul-george-buhnici-se-bucura-de-cre-terea-preturilor-scumpirile-sunt-singura-metoda-sa-scoti-planeta-la-munca-47156-1.jpg

Luna și scandalul pentru George Buhnici! Zilele acestea, fosta vedetă Pro TV și-a atras din nou înjurături pe rețelele de socializare după ce a aplaudat creșterile de prețuri din România, pe motiv că astfel oamenii vor munci mai mult din nevoia de a supraviețui. George Buhnici consideră că scumpirile sunt binevenite pentru că oamenii nu mai vor „să iasă la muncă' cât timp au „bani de cheluit', scrie viva.ro. 

Când nu vorbește despre minore, celulită și vergeturi, George Buhnici se leagă de alte subiecte la zi. Luna trecută, George Buhnici a făcut o postare controversată pe rețelele de socializare, susținând că bărbații sunt cei care fac muncile cele mai grele și care aduc mai mulți bani în casă. Iar acum a comis-o din nou. 

„Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani de cheltuit. Problema e că banii nu au valoare doar pentru că scrie pe ei. De aceea, scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă după ce am aflat cu toții că se poate munci altfel sau mai puțin', a scris Buhnici pe contul său de Twitter. 

Pe de altă parte, fostul prezentator de la Pro TV spune că „se poate trăi decent fără să te prăjești la muncă dar poți deveni prosper dacă îți dorești și tragi tare.'

„E un moment valoros pentru umanitate. Avem opțiuni. Nu sunt geniale dar sunt mai multe și diferite decât au avut cei dinainte', scrie fostul jurnalist într-un alt tweet.

Pe același subiect, George Buhnici a mai scris pe Twitter că „s-au dus vremurile când un om de clasă mijlocie putea produce cât să plătească și casă și mașină și să țină soția acasă cu copiii.' Vedeta spune că nu crede că acelea erau vremuri mai bune, iar atunci „sărăcia era mai dură în alte părți.'

eorge Buhnici critică faptul că diferența dintre oamenii săraci și cei bogați a devenit tot mai mare. 

„Se înrăutățește însă diferența dintre bogați și săraci. Nu e normal să pui jumătate din avere în buzunarele a 1%. Lumea nu e încă în echilibru dar sărăcia e mai mică totuși ca niciodată. Adevărata pierdere e subțierea clasei mijlocii care gândește, creează, schimbă', precizează fostul prezentator TV.

Derapajele lui Buhnici

În noiembrie ,Buhnici a scris într-o postare publică, postată în mediul online, că bărbații sunt cei care fac muncile cele mai grele și mai periculoase. În plus, e de părere că bărbații aduc cei mai mulți bani în casă, pentru că, spune el, au salarii mai mari. 

În continuarea mesajului său, George Buhnici a susținut că bărbații au „sănătatea șvaițer' după 45 de ani și că mor din cauză că nu se îngrijesc.

„Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?', a scris George Buhnici pe rețelele de socializare.

George Buhnici a creat multă agitație în spațiul public după ce a declarat în timpul unei emisiuni TV că soția lui „arată ca o minoră'. Totodată, vloggerul le-a îndemnat atunci pe femei să meargă la sală. „Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi", a precizat vedeta. Ulterior, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) l-a amendat cu 20.000 de lei pe George Buhnici pentru declarațiile sale făcute la festivalul Neversea.

Imaginea lui Buhnici a avut de suferit după acel „accident'. Nu trebuie uitat că acesta a fost pus la zid de multe voci importante din showbiz-ul românesc.

  

 

 

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou