Tir încărcat cu radiatoare, răsturnat în pădure la Bălănoaia! Şoferul a scăpat ca prin minune, doar cu o sperietură

Gabriela Oana, 22 septembrie 2024, Ora 12:25

  • print
  • |
tir-incarcat-cu-radiatoare-rasturnat-in-padure-la-balanoaia-soferul-a-scapat-ca-prin-minune-doar-cu-o-sperietura-48222-1.jpg

Un autotren încărcat cu radiatoare s-a răsturnat, pe 12 septembrie, pe DN5B, în zona pădurii Bălanoaia. Acesta a fost găsit în afara părții carosabile.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, o ambulanță SAJ și Poliția.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost monitorizat de echipajul medical la fața locului, iar ulterior a refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor deoarece au fost scurgeri de carburant, au deconectat bornele de bateria autotrenului și au sablat partea carosabilă.

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou