SONDAJ - Votul la alegerile prezidențiale

Alin Cătălinoiu, 6 august 2024, Ora 01:02

  • print
  • |
sondaj-votul-la-alegerile-prezidentiale-48166-1.jpg

SONDAJ - Votul la alegerile prezidențiale: Ciolacu, pe primul loc, urmat de Geoană. Șoșoacă și Lasconi, la egalitate, pe 3

Antena 3 CNN a prezentat luni rezultatele celui mai recent sondaj de opinie, realizat de ARA, în perioada 9 – 19 iulie 2024, care arată intenția de vot a românilor pentru viitorul președinte.

Marcel Ciolacu se află în topul preferințelor și ar obține 14% din voturi, fiind urmat de secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană. Liderul SOS România, Diana Șoșoacă, și președintele USR, Elena Lasconi, sunt la egalitate, pe locul trei, cu 6% din voturi. Totuși, 50% dintre cei chestionați s-au declarat „indeciși”.

Pe următoarele locuri se află George Simion (5%), Nicolae Ciucă (3%), George Becali (1%), Călin Georgescu (1%) și Cristian Popescu Piedone (1%).

De asemenea, 50% dintre cei chestionați s-au declarat „indeciși”.

În ceea ce privește alegerile parlamentare, 26% dintre respondenți au declarat că ar vota cu PSD, în timp ce 16% cu PNL, iar 12% cu USR.

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou