Grindeanu, urmașul lui Ciolacu la șefia PSD?

Ştefan Diaconu, 25 august 2024, Ora 21:25

  • print
  • |
grindeanu-urma-ul-lui-ciolacu-la-efia-psd-48182-1.jpg

Grindeanu, urmașul lui Ciolacu la șefia PSD? Cine îl vede pe actualul ministru al Transporturilor în fruntea partidului

Sorin Grindeanu ar putea să preia PSD, după alegerile din luna decembrie. Anunțul a fost făcut de către europarlamentarul Mihai Tudose. Fostul premier este de părere că actualul ministru al Transporturilor este o variantă pentru conducerea partidului.

„Să ajungem acolo. Eu m-am mai exprimat în sensul acesta. Am spus că pe mine nu ma interesează, Sorin Grindeanu este o opțiune”, a declarat Tudose.

Întrebat dacă un președinte PSD care pierde alegerile prezidențiale poate rămâne șef al partidului, Tudose a răspuns: „Dacă pierde din cauze neimputabile lui, asta e. Dacă le pierde din cauze imputabile lui - am mai spus-o și mă repet. Ați invocat ultimele patru alegeri, unde noi am pierdut președinția. Nu a pierdut PSD-ul președinția, ci candidații au pierdut”

Grindeanu a declarat că nu exclude acestă posibilitate. Mai mult, susține că își dorește un congres după alegeri, care să fie lipsit de certuri și scandal.

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou