Geoană a decis dacă va candida la preșdinția României

Ştefan Diaconu, 25 august 2024, Ora 21:30

  • print
  • |
geoana-a-decis-daca-va-candida-la-pre-dintia-romaniei-48183-1.jpeg

Geoană a decis dacă va candida la preșdinția României: Lucrurile sunt discutate

Mircea Goeană a declarat că lucrurile la nivelul conducerii NATO sunt deja discutate și cu actuala și cu viitoarea conducere în ceea ce îl privește, iar anunțul oficial pentru candidatura la președinția României o va face peste câteva zile.

„La nivel personal decizia mea este luată. La nivel politic și instituțional trebuie să respect regula jocului la NATO și anunțul formal, oficial o să-l fac în clipa în care îmi termin mandatul și asta se va întâmpla în perioada imediat următoare.

„La nivel personal lucrurile sunt clare. Sunt liniștit, sunt hotărât, sunt determinat, dar din punct de vedere al unui anunț oficial trebuie să mai așteptăm câteva zile”, a declarat Mircea Geoană.

Actualul secretar general adjunct al NATO a precizat că nu poți intra într-o campanie electorală când deți o funcție importantă la nivel internațional, dar lucrurile se așează. El a precizat că România este pregătită pentru o schimbare importantă.

 

 

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou