Ciolacu confirmă că nu are diplomă de bacalaureat

Ştefan Diaconu, 25 august 2024, Ora 13:36

  • print
  • |
ciolacu-confirma-ca-nu-are-diploma-de-bacalaureat-48179-1.jpg

Ciolacu confirmă că nu are diplomă de bacalaureat, dar susține că deține o copie legalizată a diplomei examenului luat în 1986, când a terminat liceul

Ciolacu are o copie a diplomei. 

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că şi-a luat examenul de bacalaureat după ce a terminat liceul şi că are o copie legalizată a diplomei din anul 1986, adăugând că „nu a scris cărţi” şi „nu a plagiat”.

„Oricând vă pot pune la dispoziţie şi diploma de bacalaureat, am şi fost la Buzău, am căutat-o; cu adevărat, am o copie legalizată din ’86.

Am terminat bacalaureatul când am terminat liceul. (….) Am toate documentele, vi le pun la dispoziţie”, a declarat Marcel Ciolacu, la finalul Congresului PSD.

El a susţinut că a început să lucreze imediat după ce a terminat liceul, având în vedere că nu a intrat la facultate şi a precizat că nu răspunde la „toate ştirile inventate” şi totodată că nu vrea să fie jignit.

Un om „normal”

„N-am scris cărţi, n-am plagiat. Chiar sunt un om normal. Mi-am pus familia înaintea deciziilor de a termina facultatea. Am muncit imediat după ce am terminat liceul, tatăl meu m-a dat afară din casă.

Voi n-aţi prins vremurile acelea, taică-meu mi-a zis: „Mă, dacă nu eşti în stare să intri la facultate, du-te la muncă, mă”. Pe urmă m-am dus în armată. Erau alte vremuri. Ăsta e adevărul. Mi-am făcut o familie, am muncit, am muncit în mediul privat, nu mi-e ruşine de absolut nimic, dar nici nu pot să răspund la toate ştirile inventate.

Nu pot să mă umilesc să răspund fiecăruia cum crede el sau ce vrea el să inventeze despre mine. Facem o dată o conferinţă, vi le arăt pe toate. Am încheiat discuţia şi cu asta basta. Înţeleg miza, înţeleg jocul, înţeleg orice vreţi. Nu am jignit pe nimeni şi vreau să nu fiu jignit”, a explicat liderul PSD.

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou