Universitatea care învaţă studentele cum să aibă orgasm

Diana Ionescu, 1 februarie 2013, Ora 19:35

  • print
  • |
universitatea-care-invata-studentele-cum-sa-aiba-orgasm-29245-1.jpg

Un studiu realizat în 2011 arăta că 54 dintre femeile care au participat la cercetare mimau orgasmul. Nu știm cum au evoluat statisticile, dar știm că Universitatea din Minnesota - Twin Cities ia măsuri, încercând să le ajute pe studente să aibă orgasm în timpul relațiilor sexuale, Universitatea la organiza un eveniment special dedicat acestor traininguri, precizează totb.ro.

Posterul care anunță acest eveniment, intitulat simplu "Orgasmul feminin," spune că temele întâlnirilor, deschise atât bărbaților, cât și femeilor, sunt sexualitatea și plăcerea. "Susținătorii, dar și începătorii în materie de orgasm sunt bineveniți să învețe tot ceea ce au nevoie să știe, de la orgasme multiple, la misteriosul punct G," arată anunțul postat în calendarul oficial al școlii.

"Acest workshop educativ este deschis întregii comunități academice, iar participarea se face pe bază de voluntariat. Ca instituție de cercetare, analizăm, publicăm și educăm publicul într-o mulțime de arii de interes, inclusiv sexualitatea umană," arată Patricia Mattern, purtătoarea de cuvânt a universității, citată de Campus Forum. Costurile acestui program, suportate în întregime de universitate, se ridică la 3.406 dolari, fiind incluse în bugetul de cercetare al instituției.

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou