De ce s-a sinucis femeia care s-a aruncat de la etajul 17 al hotelului Intercontinental

Diana Ionescu, 15 februarie 2013, Ora 11:33

  • print
  • |
de-ce-s-a-sinucis-femeia-care-s-a-aruncat-de-la-etajul-17-al-hotelului-intercontinental-29420-1.jpg

A şocat o ţară întreagă încă de la primele ore ale Zilei Îndrăgostiţilor! S-a sinucis aruncându-se în gol în centrul Capitalei, de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental. Avea datorii, era divorţată, dar, pe reţelele de socializare, căuta o relaţie stabilă. A mai încercat de două ori să-şi ia viaţa. A lăsat în urmă un bilet emoţionant şi o poveste... impresionantă.

Femeia avea de mai mulţi ani probleme cu banii. În ultima vreme, ea apucase pe calea drogurilor şi ajunsese să se prostitueze, iar soţul a părăsit-o. După divorţ, problemele cu banii s-au agravat tot mai mult, iar în 2012 a fost executată silit de trei bănci pentru datorii neplătite.

"Am vorbit cu tatal fostului ei sot, acum vreo doua saptamani. Imi spunea ca ea era plecata pe la turci si ca d-aia s-au despartit. El e baiat cuminte, a facut Dreptul si de vreo 12 ani ani lucreaza ca sofer la Guvern. Singurul lucru pe care il pot spune este ca, dupa ce am stat de vorba cu socrul ei, mi-a zis ca se apucase de droguri, mergea prin restaurante si prin baruri si dansa la bara. Peste toate mai facea si Turcia. Ei s-au mutat de aici de mult timp", a declarat un prieten al socrului Elenei T., citat de Cancan.

Dispăruse de câteva zile de acasă. Rudele o căutau să o interneze din nou într-un spital de boli nervoase. După ce s-a despărţit de soţ, Elena Tufiţă stătea în acelaşi bloc cu sora ei, undeva în sectorul 3. Era asistentă socială în sectorul 6. Suferea de depresie şi a mai încercat să se sinucidă de două ori. A treia oară... a reuşit.

Pentru a fi sigură că va reuşi să se omoare, Elena a închiriat, miercuri după-amiază, camera 1711 "la Inter" (Hotelul Intercontinental), la etajul 17. A plătit aproximativ 100 de euro pe cameră. Contactaţi de presă, reprezentanţii hotelului nu au dorit să comenteze incidentul. Cum era şi firesc, întrucât moartea era suspectă, poliţiştii de la Omoruri au vrut să afle dacă femeia s-a sinucis, a căzut accidental, sau... a fost împinsă. După primele verificări, varianta sinuciderii a exclus celelalte ipoteze întrucât femeia a lăsat un emoţionant bilet de adio, în care le spunea celor dragi - mamă, soră, alte rude, prieteni - să nu fie supăraţi din cauza gestului ei. Ea le-a scris apropiaţilor că-i pare rău că-i face să sufere, dar, totodată, regretă că n-a făcut-o... mai de mult.

Despre motivul care a împins-o să recurgă la acest gest, surse din cadrul Poliţiei Capitalei au declarat, pentru ziarul ring, că „femeia era în proces de divorţ şi se pare că s-a certat foarte tare cu soţul ei înainte de a se sinucide". Se pare că de-a lungul timpului au mai avut parte şi de altfel de probleme. Numele Elena Tufiţă apare şi într-un proces în care executori bancari cereau executarea silită a bunurilor sale din sectorul 2 al Capitalei.

Rudele femeii căzute de la etajul 17 al Intercontinentalului s-au prezentat, ieri, la INML pentru a-i lua trupul neînsufleţit şi a-l duce, pentru slujba de înmormântare, în judeţul Gorj, într-o localitate minieră din apropierea oraşului Tg. Jiu.

 

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou