Caz incredibil într-un spital din România! La două ore după naştere, o femeie şi-a găsit bebeluşul cu mâna ruptă!

Diana Ionescu, 29 ianuarie 2013, Ora 11:16

  • print
  • |
caz-incredibil-intr-un-spital-din-romania-la-doua-ore-dupa-nastere-o-femeie-si-a-gasit-bebelusul-cu-mana-rupta-29156-1.jpg

Un bebeluş născut perfect sănătos la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa le-a fost adus părinţilor, la câteva ore după naştere, cu o mână ruptă. Părinţii spun că medicii i-ar fi fracturat mâna. Ei au depus plângere la Colegiul Medicilor şi la conducerea spitalului, conform realitatea.net.

Incidentul a avut loc sâmbătă, la ora 6:20. O femeie însărcinată s-a prezentat la Secţia de Maternitate a spitalului din Reşiţa, unde a născut un bebeluş perfect sănătos. La două ore după ce femeia a ieşit din sala de naştere, s-a dus să alăpteze copilul. În acel moment, aceasta a observat că bebeluşul avea mâna bandajată. După ce a cerut să i se explice ce s-a întâmplat cu copilul ei, i s-a spus că micuţul avea mâna ruptă, fără a i se oferi nicio explicaţie.

Conducerea Spitalului Judeţean din Reşiţa a decis ca bebeluşul să fie transportat la un spital din Timişoara, unde va fi examinat de o echipă de medici ortopezi.

Părinţii au depus reclamaţii la Colegiul Medicilor.

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:28
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou