A ucis cu sânge rece din răzbunare, apoi a fost pus ministru

Cristian Blănuţă, 24 octombrie 2013, Ora 16:31

  • print
  • |
a-ucis-cu-sange-rece-din-razbunare-apoi-a-fost-pus-ministru-35194-1.jpg

Un bărbat care şi-a pierdut întreaga familie într-un accident aviatic produs în Elveţia i-a răzbunat moartea, ucigându-l cu sânge rece pe cel răspunzător de tragedie.

Povestea rusului Vitalie Kaloiev începe în urmă cu 11 ani, atunci când un avion plin cu copii s-a prăbuşit în Elveţia, după ce s-a ciocnit cu o altă aeronavă. În urma anchetei, autorităţile elveţiene l-au găsit vinovat pe Peter Nielsen, un controlor de trafic aerian

În urma catastrofei aviatice, Vitalie Kaloiev şi-a pierdut soţia şi cei doi copii. La doi ani de la tragedie, Kaloiev încă nu putea să-şi revină după pierderea familiei. Copleşit de durere, dar şi de pofta de răzbunare, rusul a decis să-şi facă singur dreptate, aşa că s-a prezentat acasă la Nielsen şi l-a înjunghiat în repetate rânduri. "Era datoria mea sacră să răzbun moartea familiei mele", povesteşte bărbatul, potrivit România TV.

În 2005, Kaloiev a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru fapta lui, însă doi ani mai târziu a fost pus în libertate de autorităţile elveţiene. Avocaţii săi au reuşit să-l scoată din închisoare, susţinând că nu avea discernământ când a comis crima.

Întors pe plaiurile natale, Kaloiev a fost primit ca un erou. "Vreau să mulţumesc poporului rus, guvernului, preşedintelui şi ambasadei Rusiei în Elveţia pentru sprijinul lor. Cât timp am fost închis, nu m-am simţit părăsit de patria-mamă".

De îndată ce a coborât din avion, rusului i s-a oferit un post de conducere: ministru adjunct al construcţiilor în Oseţia de Nord. La comemorarea a 10 ani de la tragedia aviatică în care şi-a pierdut familia, Kaloiev a spus că nu regretă crima comisă.

În ziua de astăzi, bărbatul care a trecut prin această tragedie nu numai că nu se află în spatele gratiilor, ci chiar conduce un minister într-o regiune rusă.

 

EDITORIAL

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis

Ciolacu dă fuga la Dumnezeu, Ciucă rămâne cu Iohannis Cei doi juni primi ai piesei prezidențiale din toamnă, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, n-au vrut să se afișeze alături în zi de mare sărbătoare. Ciolacu a luat calea bisericii – mai exact a lăcașului de la Putna. Ciucă s-a aninat ca de obicei de Iohannis și zis &rdqu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou