Vremea în octombrie - Temperaturi cum nu au mai fost de ani de zile în România: Ce spun meteorologii (AccuWeather)

Gabriela Oana, 23 septembrie 2024, Ora 10:54

  • print
  • |
vremea-in-octombrie-temperaturi-cum-nu-au-mai-fost-de-ani-de-zile-in-romania-ce-spun-meteorologii-accuweather-48234-1.jpeg

Meteorologii de la AccuWeather au actualizat prognoza meteo pentru luna octombrie 2024, aducând vești neobișnuite pentru București și alte orașe din România.

Conform specialiștilor, luna octombrie va fi atipică în acest an. Deși în mod normal ne-am aștepta la temperaturi mai scăzute și precipitații, anul acesta vremea va fi diferită, conform Gândul.ro.

Analizând prognoza detaliată de la AccuWeather, se remarcă faptul că luna octombrie va fi dominată de zile însorite, fără ploi, iar temperaturile vor fi considerabil mai ridicate decât media obișnuită pentru această perioadă.

Chiar din prima săptămână a lunii octombrie, temperaturile vor fi neobișnuit de calde. De exemplu, în prima zi a lunii, temperatura maximă în București va atinge 25 de grade Celsius. Pe parcursul săptămânii, se preconizează o ușoară scădere a temperaturilor.

Meteorologii de la AccuWeather prognozează o lună octombrie neobișnuit de caldă, cu temperaturi maxime de până la 25 de grade Celsius. În Capitală și în alte orașe din România, temperaturile vor rămâne mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. În București, doar o singură zi ar putea aduce precipitații. Pe 12 octombrie, se estimează o temperatură maximă de 22 de grade și o minimă de 11 grade Celsius. În restul lunii, temperaturile vor varia între 16 și 25 de grade Celsius.

Pe măsură ce luna se apropie de sfârșit, temperaturile vor începe să scadă treptat, cu maxime de 18 grade Celsius și minime între 7 și 8 grade Celsius. Cea mai rece noapte din București va fi pe 24 octombrie, când temperatura minimă va coborî până la 4 grade Celsius.

-Săptămâna 1 – 6 octombrie 2024: temperaturi maxime între 19 și 25 de grade, temperaturi minime între 6 și 14 grade Celsius;

-Săptămâna 7 – 13 octombrie 2024: temperaturi maxime situate între 18 și 22 de grade, temperaturi minime între 9 și 11 grade Celsius;

-Săptămâna 14 – 20 octombrie 2024: temperaturi maxime între 18 și 20 de grade, temperaturi minime între 6 și 10 grade;

-Săptămâna 21 – 27 octombrie 2024: temperaturi maxime între 16 și 19 grade, temperaturi minime între 4 și 8 grade;

Luni, 28 – Joi, 31 octombrie 2024: temperatura maximă de 18 grade, temperatura minimă între 7 și 8 grade Celsius.

 

EDITORIAL

Grup de doisprezece cetățeni străini reținut la frontiera româno-bulgară

Grup de doisprezece cetățeni străini reținut la frontiera româno-bulgară

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciilor Teritoriale ale Poliției de Frontieră Teleorman și Giurgiu au depistat în zona de competență doisprezece cetățeni străini care au traversat fluviul Dunărea cu ajutorul a două ambarcațiuni cu motor pentru a intra ilegal în România din Bulgaria.

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou